RSCA Futsal neemt optie op de titel

ZATERDAG, 25 MEI 2024, 00:56 - Skyhawk

ANDERE Anderlecht heeft overtuigend het eerste luik van de finale van de play-offs afgewerkt door met 1-6 te winnen van FT Antwerpen. De paars-witten zijn nog maar één wedstrijd verwijderd van de titel. Het team kan volgende vrijdag in Roosdaal kampioen worden. Vanavond in Antwerpen begon RSCA Futsal de wedstrijd meteen sterk, met drie doelpunten in acht minuten. Net voor de rust verkleinden de Antwerpenaren de achterstand.

In een enigszins chaotische tweede helft, waarbij de scheidsrechters het spel moesten onderbreken en de spelers even naar de kleedkamers stuurden, behield Anderlecht de controle door nog drie doelpunten toe te voegen. Op het scorebord stonden drie dubbele doelpunten op naam van Vilela, Tomic en aanvoerder Grello.

De volgende afspraak staat gepland op vrijdag 31 mei om 20.30 uur in de Alfasun Indoor Arena.

Bron: © Eigen redactie