Vader Arnstad haalt hard uit op X

ZONDAG, 26 MEI 2024, 22:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Kristian Arnstad kwam ook tegen Antwerp niet van de bank en dat zint zijn vader niet. Op X, het vroegere Twitter haalt hij hard uit naar de huidige Anderlecht-top. "Dit seizoen is puur geluk omdat meneer Dreyer heel scherp stond", aldus Roar Arnstad. "Zonder dat zou het team in de middenmoot staan, hoewel ze 20 miljoen euro uitgaven aan spelers die over hun top zijn."

"Twee jaar geleden domineerde Anderlecht Antwerp in de play-offs met meneer Kompany en eindigden ze als derde. Dat was niet genoeg voor sommige ego's. Vandaag verliezen ze met 3-1 op Antwerp, terwijl ze kick & run-voetbal spelen. Opnieuw. Veel vooruitgang en uitstekende keuze. Kick & run lijkt het nieuwe DNA. Veel succes!", zo klinkt het in een eerste bericht.

Meteen gevolgd door: "Dit seizoen is puur geluk omdat meneer Dreyer heel scherp stond. Een kans, een goals. Zonder dat zou het team in de middenmoot staan, hoewel ze 20 miljoen euro uitgaven aan spelers die over hun top zijn, behalve Dolberg. Vazquez is een loper, geen voetballer. 5 miljoen euro."

Zoon Kristian ligt duidelijk niet in de bovenste schuif bij coach Brian Riemer. Waar Kompany nog grote fan was van de Noor, komt hij onder Riemer amper aan de bak. Slechts 641 speelminuten telt hij dit seizoen. De laatste dateren van 9 maart op RWDM.

 Bron: © Eigen redactie