Anderlecht wint matige topper: 1-0

VRIJDAG, 6 APRIL 2007, 22:22 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Er werd meer verwacht van een topper tussen Anderlecht en Standard. Beide ploegen brachten maar matig voetbal en het verdedigend blok van Anderlecht zorgde er voor dat Standard nauwelijks kansen kreeg.


Het waren de bezoekers die sterk begonnen maar lang konden ze dit niet volhouden. Anderlecht startte als een Diesel maar kwam toch relatief snel op voorsprong dankzij een flits van Tchité: 1-0.

De 2e helft begon voor beide ploegen met hetzelfde elftal en ook nu kwam Standard amper aan de bak. Het was vooral paars-wit dat het veld kleurde. Beide ploegen kwamen niet meer aan scoren toe en zo eindigde de toppen met een zuinige winst voor Anderlecht dat zo terug aan kop van het klassement komt te staan.

Score: 1-0
Doelpunten: 19' Mohammed Tchité 1-0

Anderlecht: Daniel Zitka, Mark De Man, Olivier Deschacht, Roland Juhasz, Nicolas Pareja, Marcin Wasilewski, Lucas Biglia, Mbark Boussoufa (69' Bart Goor), Ahmed Hassan (90' Von Schlebrügge), Nicolas Frutos, Mohammed Tchité
Standard: Olivier Renard, Costa Santos Bonfim Dante, Eric Deflandr, Frédéric Dupré, Marouane Fellaini, Mohamed Sarr, Steven Defour, Milan Rapaic (79' Mustapha Oussalah), Axel Witse, Igor De Camargo (84' Ali Lukunku), Ricardo Manuel Sa Pinto (66' Milan Jovanovic)

Geel: 49' Igor De Camargo, 78' Bart Goor
Rood: /
Scheidsrechter: Paul Allaerts
Stadion: Constant Vanden Stockstadionanderlecht-online forum