RSCA wint Brussels derby

MAANDAG, 1 APRIL 2002, 00:01 - Newssystem

Anderlecht heeft buitenshuis nog eens kunnen winnen. RWD Molembeek ging voor de bijl. Het werd 2-3.
RSCA begon sterk aan de wedstrijd en scoorde de 0-1 na ongeveer een kwartier spelen. Stoica was de maker van het doelpunt (kopbal).

Daarna zakte de partij in elkaar en zo kwam RWDM weer opzetten. Na enkele goede kansen kon Fassot dan toch gelijk maken, zij het vanop de stip. Zo was 1-1 de ruststand.
In de tweede helft trachtte RSCA de forcing te voeren, maar toch maakte RWDM na enkele minuten al de 1-2. Anderlecht was heel even aangeslagen maar nam dan toch het heft in handen. Stoica lobte de bal over de Molembeekse keeper en de bal belandde via via in doel. Na verschillende goede kansen zakte het tempo dan weer heel even. Toch kon de ingevallen Hendrikx, met een prachtig schot, de 2-3 eindstand op het bord knallen.
Zo komt paars-wit opnieuw in de titel race...