Lokeren-RSCA : 0-5

ZONDAG, 27 APRIL 2003, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft Lokeren, zijn concurrent voor het tweede Champions-League-ticket thuis vernederd. 0-5 werd het.
Lokeren nam zijn ex-doelman meteen twee keer onder vuur, maar Zitka redde de meubelen.

Dan was het de beurt aan Anderlecht, bij wie Lovre een diepe bal naar Jestrovic stuurde. Die nam aan en schoot voorbij Dabanovic binnen.
Bij Anderlecht deelde Baseggio de hele tijd prima passes uit en Dabanovic moest meer dan eens gepast tussenkomen op acties van het aanvalstrio Aruna-Jestrovic-Seol. Lokeren kwam er nog maar zelden uit en onderging het spel. Lokeren kwam beter uit de kleedkamer en meteen was er een dot van een kans voor Runar Kristinsson. Hij draaide zich goed vrij maar trapte tegen de lat.
Net als tegen Charleroi op paasmaandag klopte het niet achterin bij Lokeren. Seol wist aan de tweede paal de 0-3 binnen te tikken.
Dan volgden enkele dolle minuten met Jestrovic in de hoofdrol. Eerst schoot hij naast, maar even later kopte hij van dichtbij binnen. Nog geen minuut later stonden de forfaitcijfers op het bord. De Servi?r rondde een knappe solo even knap af.

Lokeren:
Dabanovic, Conte (46' Kimoto), Z?r?, Doba, Coulibali, Kristinsson, Gretarsson, Vidarsson, Baldvinsson, De Beule, Bangoura
Anderlecht:
Zitka, Doll, De Boeck, Ilic, Deschacht, Lovre (76' Hendrikx), Hasi, Baseggio (80' Zewlakow), Seol, Aruna (78' Mornar), Jestrovic

Goals: 7' Jestrovic 0-1, 42' Aruna 0-2, 65' Seol 0-3, 71' en 72' Jestrovic 0-4 en 0-5
Geel: 14' Besnik Hasi; 55' Goran Lovr?
Rood: