Deschacht scoort in zijn Astridpark en pakt een punt met Lokeren tegen futloos Anderlecht

1-11-2018 17:7:1 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Olivier Deschacht mocht vandaag drie keer vieren. Eerst werd hij gehuldigd in de derde minuut, dan scoorde hij in de tweede helft en uiteindelijk veroverde hij met Lokeren een punt op het veld van zijn ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Voorbeschouwing: Anderlecht - Lokeren (01-11-2018)
Vanmiddag ontvangt Anderlecht Sporting Lokeren in het Astridpark. Na de overwinningen van Racing Genk en Club Brugge en de pijnlijke nederlaag zondag in Eupen is Anderlecht verplicht om te winnen. 
>> Lees verder

Vier keer staande ovatie voor Deschacht (01-11-2018)
Een terugkeer door de grote poort: anders kan je de terugkeer van Olivier Deschacht in het Constant Vanden Stock-Stadion niet omschrijven. Zijn doelpunt bezorgde hem vast een dubbel gevoel. De ontvangst door zijn (voormalige) supporters daarentegen...
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.