Obradovic: "Opgelucht dat de deal rond is"

WOENSDAG, 24 JUNI 2015, 07:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Ivan Obradovic mag zich voortaan een speler van Anderlecht noemen. De Serviër reageert in Het Nieuwsblad erg blij op zijn transfer. "Bij zo'n grote club kan ik mikken op een basisplaats bij de nationale ploeg", zegt de linksachter, die KV Mechelen wel verlaat met pijn in het hart.

"Ik ben enorm opgelucht", vertelt Obradovic. "Ook buitenlandse clubs toonden interesse, maar ik wilde naar Anderlecht. Het voorbije seizoen was minder, maar nu is de titel onze enige ambitie. Ik wil met deze club Champions League spelen. Ik zal me niet erg moeten aanpassen. Op mijn 26e heb ik al de nodige ervaring en Anderlecht is de best georganiseerde club van het land."

Eén voordeel lijkt Obradovic alvast te hebben: hij is de eerste linksachter in vele jaren die niet moet concurreren met Olivier Deschacht. "Maar dit zou me niet afschrikken. Deschacht is top, maar concurrentie versterkt ons alleen maar. Ik moet proberen nog beter te doen dan bij KV Mechelen. Zowel defensief als offensief wil ik een meerwaarde vormen."

Bijgetekend voor hogere transfersom

Voor Obradovic is Anderlecht een mooie stap hogerop nadat hij het voorbije anderhalf jaar bij KV Mechelen terugkwam van een zware blessure. De verdediger kende Achter de Kazerne een mooie tijd en verlengde in februari zijn contract nog tot 2018. "Ik ben blij dat Mechelen een mooie transferprijs voor mij kreeg. Daarom tekende ik ook bij."

"KV Mechelen was de enige club die me een kans gaf toen ik in de put zat na mijn zware blessure. Ik kan hen niet genoeg bedanken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.