Jestrovic: "Vader Mitrovic is enkel uit op geld"

DONDERDAG, 25 JUNI 2015, 10:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Nenad Jestrovic heeft voor het eerst gereageerd op het feit dat hij door de familie van Aleksandar Mitrovic opzij geschoven is als hun manager. "Van kleinsaf heb ik alles gedaan voor Mitrovic. Het is alsof ik een zoon verlies", vertelt een ontgoochelde Jestrovic. Vooral vader Mitrovic heeft het verkorven.

"Aleksandar komt uit een arm gezin. Ik regelde alles: van carrièreplanning tot mediabegeleiding. Dat ze me nu dumpen, vind ik erg teleurstellend", aldus de oud-spits van Anderlecht.

De familie van Mitrovic stuurt aan op een toptranfser en ze geloven niet dat Jestrovic die kan realiseren. "Wie zegt dat? Twee jaar geleden kon hij ook naar Sevilla, Dinamo Kiev en Porto, maar ik vond Anderlecht een betere stap in zijn carrière", zegt Jestrovic. "Ik ben er trouwens van overtuigd dat Aleksandar nog een jaar in Brussel blijft. Anderlecht weet wat hij nodig heeft om te presteren."

Maar dat zien Mitrovic en co blijkbaar niet zitten. Volgens Jestrovic is het vooral vader Ivica die aanstuurt op een vertrek. "Die man wil gewoon geld verdienen aan zijn zoon", is Jestrovic hard. "Hij wil zelf makelaar zijn en de commissie van de transfer opstrijken. Ik had hem gerust een stuk gegund als we de deal op een correcte manier hadden kunnen afronden."

"Hoe het nu staat met de interesse van Benfica en andere clubs? Daarvoor moet je vader Mitrovic bellen. Zeg hem dat hij een commissie krijgt en hij zal wel antwoorden op je vragen", klinkt Jestrovic toch enigszins verbitterd.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.