Het wordt AS Roma of Porto voor Mitrovic

ZONDAG, 5 JULI 2015, 12:56 - Thipaschra
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Hoewel Besnik Hasi blijft zeggen dat Aleksandar Mitrovic mogelijk bij Anderlecht blijft, komt het vertrek van de topschutter steeds dichterbij. "Ik heb een aanbod van AS Roma, maar ik weet nog niet of ik er zal op in gaan", zegt Mitro nu zelf. Het ziet er naar uit dat het Roma of Porto zal worden. 

Ook Benfica deed de spits eerder al een voorstel, maar de club uit Lissabon lijkt definitief te hebben afgehaakt omdat het de vraagprijs van Anderlecht onhaalbaar acht.
AS Roma plaatste al een bod van tien miljoen euro, en verhoogde het inmiddels tot twaalf miljoen, maar komt voorlopig niet in de buurt van de 15 miljoen netto die Anderlecht aan de transfer wil overhouden.

"Naast dat van Benfica en Porto heb ik ook een bod van AS Roma op zak", zegt Mitrovic nu in een interview met de Gazetta dello Sport.
Dat hij zelf aangeeft dat hij nog niet weet of hij er op zal in gaan, heeft veel te maken met de onderhandelingen die Anderlecht voert met Porto, dat wel aan de gevraagde transferprijs zou willen voldoen, al dan niet in één of andere constructie van cash plus een spelersruil.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.