Hasi: "Een Mitrovic vervang je niet zomaar"

ZATERDAG, 11 JULI 2015, 09:42 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Aleksandar Mitrovic en Newcastle, wat is de stand van zaken? Gisteren klonk het nog bij monde van zijn manager dat de transfer 'binnen enkele uren' afgerond zou zijn. Nu zijn we al bijna 24 uur later maar nog steeds is het windstil en is Mitrovic in Tegelen.

Want of Mitrovic naar Newcastle trekt is nog steeds niet zeker, het kan ook nog Benfica, Roma en zelfs Porto worden. Die laatste club draagt de voorkeur uit. Volgens Het Nieuwsblad wil op dit moment zelfs geen enkele club de 18 miljoen euro op tafel leggen. Newcastle komt met 16,5 miljoen wel het dichtstbij.

Toch moeten we niet snel een akkoord verwachten, Herman van Holsbeeck is namelijk nog tot 15 juli op vakantie. Besnik Hasi daarentegen blijft rustig bij deze transfersoap.

"Mitrovic blijft gefocust op Anderlecht, zijn conditie is nog niet 100% maar scoort toch al vlot. Daarom is zijn marktwaarde ook zo hoog en willen we die bepaalde prijs. Als het tot een transfer komt moet er een nieuwe targetspits komen. Maar een Mitrovic vervang je niet zomaar", sluit de coach af. 

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.