U21: ex-Standard-jongere Silinou naar Anderlecht

DINSDAG, 14 JULI 2015, 19:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - TRANSFERS Zaterdag spelen de U21 hun eerste oefenwedstrijd tegen Tienen. Onder leiding van nieuwe trainer René Peeters en physical coach Hubert Lemaire startte de jonge groep met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. 

De U21 zag enkele spelers vertrekken maar versterkte zich ook met nieuwe spelers waaronder Clément Petit van Moeskroen-Péruwelz. Nelson Azevedo en Johan Sampaoli maken de overstap van de U17 naar de U21. Ook Mile Svilar sloot aan bij de U21, waardoor coach Peeters over een hele jonge ploeg beschikt. 

Naast de eerder genoemde nieuwkomers, kwam er nog een opmerkelijke speler bij. Silinou Franc Junior (18) komt over van de Academie RL Dreyfus te Luik.

Vorig seizoen kwamen Thierry Lutonda, Lindon Selahi en Stéphane Oméonga over van de Academie. Deze zomer kwamen Christian Da Silva Katalay, Nicolas Raskin, Joachim Carcela erbij en nu dus een zevende speler die zijn opleiding genoot aan de oevers van de Maas, Silinou Franc Junior. 

Silinou is een verdedigende middenvelder, die meerdere keren opgenomen werd in de nationale ploeg voor beloften.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.