Hasi: "Transferperikelen beginnen in hoofd te kruipen"

ZATERDAG, 18 JULI 2015, 08:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Aleksandar Mitrovic en Chancel Mbemba, die uitgaande transfers waar blijkbaar maar geen schot in komt. En dan de inkomende transfer van Imoh Ezekiel, die ook maar aansleept. Besnik Hasi hoopt dat er vlug schot in de zaak komt.

Alle partijen worden stilaan ongeduldig in de verschillende transferdossiers. Ook voor de spelers is dit nefast, laat Hasi weten: "Ik merk dat de transferperikelen ook in het hoofd van mijn spelers beginnen te kruipen."

Mitrovic

"Op dit moment hou ik geen rekening met Mitrovic voor de competitie", laat Hasi weten, "Als een ploeg onze prijs betaalt dan kan ik niet vragen aan mijn bestuur om Mitro te houden. Dat zou slecht beleid zijn. Trouwens, geen enkele ploeg in België kan dat en de speler wil ook vertrekken. Het is een topcompetitie en de cijfers zijn niet mis."

Emond

Feit blijft, dat als Mitrovic vertrekt er een vervanger moet gezocht worden. Renaud Emond is niet de spits die Hasi in gedachten heeft: "Ik heb hier nooit over Emond gesproken. Misschien wil de directie hem graag met het oog op de toekomst, maar dat is niet de goalgetter die Mitrovic zal opvolgen, hé. We weten al wie we willen als echte targetspits."

Deadline

Maar stel dat Mitro, ondanks de aanbiedingen, toch beslist om op Neerpede te blijven?  "Dan gaan we een deadline instellen. Jongens als Mitro, Mbemba en ook Gillet moeten dan tegen die datum beslissen: vertrekken of blijven. We kunnen niet blijven wachten", besluit Hasi. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.