Hasi: "Wachten nog op één papier voor Ezekiel"

MAANDAG, 20 JULI 2015, 09:05 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Idrissa Sylla en Matias Suarez werden na de rust gewisseld voor Nathan Kabasele en Frank Acheampong. Maar dat was niet voldoende om nog iets klaar te spelen. Toch wordt Besnik Hasi niet nerveus omdat versterkingen uitblijven.

Vorige week was er welke elke dag een krant of website, ook wij, die het bericht bracht dat Imoh Ezekiel ging voorgesteld worden. Waarheid is, dat tot op vandaag er nog steeds geen officiele voorstelling is geweest. Coach Besnik Hasi legt uit: "Voor de transfer van Ezekiel wachten we nog op een papier uit Qatar. Maar ik verwacht nog een andere vervanger voor Mitrovic. Maar ik ben ook tevreden over de opties die ik heb. Ik heb ook nog een pak jongeren lopen."

Betalen het missen van de titel

Volgens Hasi betaald Anderlecht nu het gelag omdat ze de titel en Champions League hebben misgelopen. Maar Anderlecht blijft druk bezig met vervangers te zoeken voor Aleksandar Mitrovic en Chancel Mbemba.

"We zijn met een paar dossiers bezig, maar daar kan ik weinig over zeggen. We betalen het missen van de titel nu bij de transfers. Als we Champions League halen, ben ik nog niet zo zeker of Mitrovic en Mbemba wel zouden vertrekken. Maar nu moeten we het doen met Europa League en willen we geen financiële kater overhouden aan te snel handelen. We spelen pas Europees in september en hebben dus tijd. Ik wil geen druk bij het bestuur leggen. Zij doen het werk en proberen iedereen te kopen én verkopen tegen de juiste prijs", besluit Hasi.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.