Hasi: "Zolang Gillet er is, kan ik op hem rekenen"

MAANDAG, 20 JULI 2015, 09:35 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Guillaume Gillet zette gisteren een puike prestatie neer op het middenveld, dat beloond werd met een doelpunt. Toch is het nog lang niet zeker of de Luikenaar zijn contract bij paars-wit uitdoet.

"Guillaume is een complete speler. Tegen Lazio was hij overal. Hij deed zijn werk zowel aanvallend als verdedigend, recupereerde veel ballen en won veel kopduels. Wij kun je nog meer verlangen van een middenvelder?", zegt Hasi. 

Maar zal Gillet nog altijd het paarse shirt dragen op 31 augustus?  "Moeilijk te zeggen. Hij ligt nog één jaar onder contract bij Anderlecht. Maar hij is ook links en rechts zijn mogelijkheden aan het afwegen. Maar zolang hij in de groep  zit, weet ik dat ik voor 100% op hem kan rekenen", besluit de coach. "Moest hij nog vertrekken, moeten we wel eens beginnen kijken of we nergens geen centrale middenvelder meer vinden, want vandaag stonden ze allemaal op het veld. Ik heb geen opties meer."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.