Van Holsbeeck: "Zijn op zoek naar goede koppers"

VRIJDAG, 24 JULI 2015, 20:08 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck zit niet stil. Tegenover Sporza heeft hij toe dat hij nog twee toppers wil binnen halen. En dan is er ook nog het dossier Mbark Boussoufa. 

"Boussoufa? Probleem ligt bij de Russen", geeft Van Holsbeeck eerlijk toe, "Hij is een Anderlecht-man en ik voel dat hij wil inleveren. Maar het probleem ligt bij Lokomotiv Moskou, die 15 miljoen betaalden aan Anzji en en een stuk van die investering willen recupereren. Daar wringt het schoentje."

"Er mogen in de komende weken nog één of twee spelers verwacht worden. We hebben lang onderhandeld om Mitrovic en Mbemba voor zoveel mogelijk geld weg te krijgen en zijn daarin geslaagd. Nu is het afwachten of we de twee toppers die we willen, kunnen halen."
"We zijn op zoek naar een goede kopper. We volgen een buitenlandse piste van een speler die we heel goed kennen."

Door het missen van de Champions League vetpot, lopen de transfers vertraging op: "Ik was zeer kwaad bij het missen van de tweede plaats. We lieten een kans liggen om alsnog de jackpot van bijna 20 miljoen binnen te rijven. Dan had de transferperiode er anders uitgezien", aldus de manager. 

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.