Vernieuwd Match Day Program

ZATERDAG, 25 JULI 2015, 16:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Elke thuiswedstrijd ligt op verschillende locaties rond het stadion het Match Day Program. Dit seizoen krijgt het boekje een nieuw jasje. Het wordt kleiner, maar toch ook weer groter. 

Gregory Livis, hoofdredacteur van het magazine, legt uit. "Het nieuwe RSCA Matchday Program kan vanaf heden volledig opengevouwen worden. Binnenin vinden onze supporters dan nog steeds alle vertrouwde inhoud, zoals informatie over de tegenstander van de dag, interviews, reportages achter de schermen, en nog veel meer. Dat is wat de voorzijde betreft. Maar aan de andere kant zal zich elke match een nieuwe poster bevinden, van maar liefst 70 op 50 cm!" 

Elke thuiswedstrijd dus een nieuwe poster, maar de nieuwe lay-out biedt nog meer mogelijkheden: "Dit handige nieuwe formaat, en het grotere oppervlak dat erbij hoort, biedt ons ook veel mogelijkheden, waaronder bijvoorbeeld tifo's in samenwerking met de partners en sponsors van de club."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.