Debuut bij Newcastle voor Mbemba morgen ?

VRIJDAG, 31 JULI 2015, 22:03 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Necastle United liet via zijn officiële kanalen weten dat alles in orde is voor Chancel Mbemba zijn debuut morgen. De Magpies spelen morgen een vriendschappelijke wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach.

Mbemba keert volgende week even terug naar ons land om formeel zijn werkvergunning aan te vragen. "De club verwacht dat hij die zal krijgen zodat hij beschikbaar zal zijn voor de eerste competiewedstrijd van het seizoen tegen Southampton", laat Newcastle nog weten. Die wedstrijd wordt op 9 augustus gespeeld.

Ook de spelernummers werden eerder op de dag al toegekend en bekend gemaakt. Chancel Mbemba zal met het nummer 18 spelen, Het nummer 22 is in het bezit van de Nederlander Daryl Janmaat. Aleksandar Mitrovic blijft het nummer 45 behouden. 
 

BREAKING: #NUFC have confirmed their squad numbers for the 2015/16 campaign. http://t.co/4cboPR2UxR pic.twitter.com/whXRqwu5KN

— Newcastle United FC (@NUFC) 31 juli 2015




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.