Geen Suarez wel Ezekiel tegen Gent ?

ZATERDAG, 8 AUGUSTUS 2015, 09:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS De kans is groot dat Imoh Ezekiel aan de aftrap komt tegen Gent. Hoewel Matias Suarez geen reactie ondervond na de wedstrijd tegen OHL, wil Besnik Hasi hem wat rust gunnen. 

"Suarez heeft geen reactie ondervonden na de wedstrijd tegen OHL. Maar we hebben niet de Mati tegen Lazio teruggezien. Dat is normaal aangezien hij gedurende twee jaar eigenlijk niet gespeeld heeft. Fysiek heeft hij nog heel wat in te halen", is Besnik Hasi eerlijk. "Ezekiel en Okaka werken heel goed. Ze werken nu al drie trainingen per dag af. Of ze klaar zijn om te starten ? Nog niet alletwee", aldus Hasi. 

AA Gent 

"Nu spelen we tegen de kampioen. Gent heeft zijn systeem of ploeg nog niet veranderderd sinds vorig seizoen. Wij zijn nog in volle opbouw. Maar we zijn klaar voor zondag. Ik wil iets tonen tegen Gent. Ik ben benieuwd hoever we staan en zondag is daar de ideale wedstrijd voor."

Evenwicht in deploeg

"Ik ben nog niet helemaal tevreden. We moeten nog vooruitgang boeken en we hebben nog niet de automatismen in de ploeg. Door de uitgaande en inkomende transfers, heb ik daar nog niet de kans toe gehad. We zijn twee goede spelers kwijt, waaronder onze doelpuntenmaker, maar nu hebben we meer evenwicht in de ploeg. Meerdere spelers kunnen het verschil maken. Het is nu een ander Anderlecht. Een sterker Anderlecht. De druk is nog hoger gezien vorig seizoen, maar zo heb ik het graag. Zo blijven we bij de pinken", belsuit Hasi.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.