Kara nog niet speelgerechtigd

ZATERDAG, 8 AUGUSTUS 2015, 10:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - TRANSFERS De wedstrijd van morgen tegen AA Gent komt te vroeg voor Kara Mbodj, hij raakt niet speelgerechtigd. Vanden Borre wordt vervangen door Andy Najar. En Imoh Ezekiel start waarschijnlijk in de basis. 

"Okaka en Ezekiel werken hun fysieke achterstand weg. Dikwijls komen ze al om acht uur naar de club om te lopen en daarna trainen ze nog twee keer mee met de groep", begint Besnik Hasi.

Topper komt tevroeg

"Vanhaezenbroeck zal van ons wel weer een wereldploeg maken, maar Gent is het team met automatismen. Voor ons komt deze topper vroeg, want we zijn nog spelers aan het inpassen en onze transfers zijn nog niet af."

Nog opties tot 31augustus

"Tot 31 augustus zijn er nog opties", treed Herman Van Holsbeeck de coach bij, "Voor Praet zijn er nog geen concrete aanbiedingen, maar ik kreeg toch al eens een telefoontje van West Bromwich. Dennis weet wat de afspraken zijn (het gerucht is wel dat de transferprijs van 15 miljoen euro al zou gezakt zijn), en misschien komt er nog een club. Als Praet niet wegraakt, hoeft hij niet bij de pakken te blijven neerzitten."

Trezeguet, Boussoufa en Leya Iseka

Trezeguet is er al om Praet te vervangen, maar ook Mbark Boussoufa staat te wachten op de achtergrond. 
"Trezeguet komt via scouting, die hem al lang volgde. Hij staat volledig los van Boussoufa. Het is een jong talent, dat op de drie posities achter de spits kan spelen. Maar dit seizoen spelen we, toch zeker voorlopig, wel een ander systeem. Maar het is een jonge speler die een jaar krijgt om zijn kwaliteiten te tonen. Daarom ook dat we hem huren in plaats van aan te kopen. Gaat hij zich kunnen aanpassen? Daar krijgt hij nu de tijd voor."

"Ik heb nog niet beslist of Aaron Leya Iseka mag uitgeleend worden. Aaron heeft een enorm potentieel. We moeten zien of hij hier speeltijd krijgt of elders. Ik heb nog tijd tot het einde van de maand. Ik wil ook zien hoe het dan met Suarez is, ik ga niet meer het risico nemen om zelf in de problemen te komen zoals vorig seizoen", aldus de coach. 



anderlecht-online forum