Hasi: "Wedstrijd tegen Gent goede waardemeter"

ZONDAG, 9 AUGUSTUS 2015, 08:32 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Deze namiddag staat de wedstrijd tegen AA Gent op het programma. Volgens coach Besnik Hasi de perfecte waardemeter voor zijn ploeg. Anderlecht speelt voor een uitverkocht stadion, een extra motivatie.

"Als je tegen een ploeg als AA Gent speelt, heb je geen extra motivatie nodig", zegt Hasi, "Vanaf het begint van het seizoen is mijn groep al gemotiveerd. De interne concurrentie wordt er ook niet kleiner op, dus iedereen zal zich willen tonen. Al hebben de uitgaanden en inkomende transfers wel als gevolg dat we opnieuw moeten bouwen. Dat proces kost tijd", is Hasi eerlijk, "Bij AA Gent zie ik daarentegen in vergelijking met het vorige seizoen nagenoeg geen veranderingen. Niet enkel op het vlak van spelers, maar ook van systeem dat het team op het veld hanteert."

AA Gent

"In de Supercup tegen Club Brugge vond ik dat AA Gent een zeer hoog niveau haalde. Tegen Westerlo waren ze natuurlijk wat minder, maar voor grote clubs zijn zulke wedstrijden altijd moeilijk. In dat opzicht is het evenwel een ploeg om tegen te spelen", blijft Hasi nederig tegenover Gent.

"Het zal voor ons een goede waardemeter worden. Na de wedstrijd zullen we weten waar we ergens staan", besluit de coach. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.