"N'Sakala moet weg, Acheampong enkel bij monsterbod"

VRIJDAG, 14 AUGUSTUS 2015, 13:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Het was al een drukke transferzomer bij Anderlecht, maar we mogen nog wat verwachten. Zo moet Fabrice N'Sakala zijn biezen pakken. Van Frank Acheampong heeft Besnik Hasi liever dat hij blijft. En dan zijn er nog de jonkies Andy Kawaya en Aaron Leya Iseka.

Hasi over N'Sakala: "Laat ons niet rond de pot draaien: hij moet weg. We hebben nu Obradovic en ook Acheampong kan als linksachter spelen." Als N'Sakala vertrekt, schuift Hervé Matthys een plaats op in de hiërarchie der linksachters.

Hasi over Acheampong:"Van mij mag hij niet weg. Tenzij er een bod komt dat Anderlecht niet kan weigeren. Ik vroeg Frank om geduld te hebben en hij blijft professioneel."

Hasi over Kawaya en Leya Iseka:"Als we hen uitlenen, moeten we zeker zijn dat ze meer spelen en in een goede omgeving terecht komen. Allebei hebben ze veel kwaliteiten. Zo scoorde Aaron maandag met de U21 nog na een goede actie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.