Hasi: "Tevreden met de mentaliteit"

ZONDAG, 23 AUGUSTUS 2015, 17:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Het was een tumultueuze voor Besnik Hasi. De coach was dan ook blij dat hij die met winst kon aflsuiten. Maar er is nog werk aan de winkel, dat beseft ook Hasi. 

"Natuurlijk werkt deze zege bevrijdend. Het was een moeilijke week voor iedereen bij Anderlecht", zegt Hasi, "Er was het verlies in Oostende en ook de zaak- Vanden Borre."

Mentaliteit 

"Ik ben tevreden met de mentaliteit van de spelers. Het voetbal moet beter, maar ze lieten wel zien dat ze als een ploeg konden spelen. De 1-0 bleef uit en daardoor speelden we ook wat nerveuzer. Dat bleef zo na de rust. Verdedigend waren we goed, de organisatie stond er. Gillet was goed op zijn positie en ook Praet deed het goed. Hij speelde meer bevrijd, de knop is bij hem omgedraaid", aldus Hasi. 

"Ik kan het niet genoeg zeggen. De club is het belangrijkste. Anderlecht is belangrijker dan de trainer of gelijk welke speler. Natuurlijk wil niemand op de bank zitten, maar het is aan de bankzitters om te tonen hoe graag ze willen spelen."

Supporters

"Ik moet het grootste deel van het publiek bedanken voor hun steun. Er was wat rumoer in de tribunes, maar zo zal het hier altijd zijn. Dat hoort erbij. We zijn Anderlecht en trekken dat aan. Hier is altijd druk. De mensen schrijven en spreken graag over Anderlecht...",  besluit de coach. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.