Suarez: "Belangijkste zijn de drie punten"

ZONDAG, 23 AUGUSTUS 2015, 19:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Het is opvallend hoe hard zowel spelers als coach ,hameren op het collectief dat is neergezet op het veld. Matias Suarez weet dat er nog ruimte is voor verbetering, alsook Silvio Proto.

"Het was een zeer moeilijke wedstrijd voor ons, maar gelukkig hebben we gewonnen", zegt Matias Suarez, "We hebben de drie punten thuis gehouden, dat is het belangrijkste."

"We speelden toch een goede wedstrijd. Lokeren bleef voortdurend achteraan waardoor het moeilijk was om de ruimte te vinden. Je hebt zo soms van die wedstrijden. Maar ik herhaal: het belangrijkste zijn de drie punten. We verdienen deze overwinning", besluit Suarez. 

Silvio Proto

Silvio Proto geeft toe dat het doelpunt van Dennis Praet een crisis heeft afgewend: "Dennis heeft ons bevrijd. Hadden we thuis geen punten gepakt, dan zou het crisis geweest zijn bij Anderlecht. Gelukkig hebben we dit net kunnen vermijden. We speelden als een collectief op het veld in een moeillijke wedstrijd, daar ben ik blij om. We hebben er alles aan gedaan om te winnen. We hebben alles gegeven en zijn er voor beloond. We hebben de crisis afgewend en dat weten we. We moeten nu vertrouwen blijven opdoen."

"De tweede helft creeërden we enkele kansen en die was dan ook beter dan de eerste. Stefano Okaka's goede invalbeurt deed ons deugd. Maar ik zag vooral een collectief op het veld dat samen voor de overwinning ging. En daar is de goal uit voort gekomen."

Proto had ook nog een dankwoord over voor de supporters: "Ik wil het merendeel van de supporters bedanken. die achter ons stonden., dat deed deugd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.