Hasi: "Jammer van Boussoufa, maar Praet blijft"

MAANDAG, 31 AUGUSTUS 2015, 07:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Besnik Hasi gaf na de partij tegen Westerlo wat meer uitleg over de afgeketste transfer van Mbark Boussoufa. "Hij belde me zaterdag zelf op", aldus Hasi. "Ik ben ontgoocheld, maar niet zwaar. Dennis Praet blijft immers bij ons."

"Het is jammer dat Boussoufa niet komt, maar ook niet meer dan dat", aldus Hasi. "We gingen er immers vanuit dat Dennis zou vertrekken. Maar hij blijft en heeft de knop omgedraaid. De laatste twee wedstrijden toonde hij zich weer erg belangrijk. Hopelijk krijgen we snel weer de Praet van vorig seizoen te zien."

"Boussoufa was zeker geen goedkope optie, maar als Dennis vertrokken zou zijn, hadden we die extra inspanning gedaan. Ik ben een beetje ontgoocheld, maar dat mag ik zijn. We zullen het doen met de jongens die er zijn. Ook de jonge gasten, zij kunnen nog progressie boeken. Trezeguet komt eraan en Conté en Kawaya kunnen nog groeien."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.