Van Holsbeeck: "Er zit meer evenwicht in de ploeg"

DINSDAG, 1 SEPTEMBER 2015, 17:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck gaf deze voormiddag een persconferentie op Neerpede om  de transferperiode te overlopen en af te sluiten. En de manager is duidelijk: "We zijn sterker dan vorig seizoen". 

"Ondanks het verlies van Mitrovic en Mbemba ben ik zeker dat we sterker zijn dan vorig seizoen. Er zit meer evenwicht in de ploeg en alle plaatsen zijn dubbel bezet. De coach heeft de spelers die hij wou, enkel Boussoufa hadden we er nog graag bij gehad", begint Van Holsbeeck. Waarom Mbark Boussoufa uiteindelijk niet kwam kunt u hier lezen. 

Spelers met meerwaarde in de toekomst

"We proberen spelers te zoeken die we nadien met een meerwaarde kunnen doorverkopen. Okaka, Kara, Obradovic en Trézéguet voldoen wel aan dit profiel", legt Van Holsbeeck het transferbeleid uit. "Bovendien is ook Praet, wiens prestaties al in stijgende lijn gingen de laatste weken, bij de club gebleven en dat maakte een transfer van Boussoufa nog moeilijker."

N'Sakala, Vanden Borre en Leya Iseka

Fabrice N'Sakala werd verscheidene keren met een club gelinkt. Maar net als Anthony Vanden Borre en Aaron Leya Iseka, spelen ze nog steeds bij Anderlecht: "N’Sakala is voorlopig nog een speler van RSCA en ook voor Vanden Borre kwam er niets concreets binnen. Leya Iseka heeft zelf beslist om de strijd met de andere aanvallers aan te gaan. Op vraag van de coach blijft Guillaume Gillet zeker nog tot januari bij ons", aldus Herman Van Holsbeeck. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.