Trezeguet: "Wil minstens zo goed zijn als Hassan"

ZATERDAG, 12 SEPTEMBER 2015, 07:35 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Mahmoud Hassan 'Trezeguet' werd voorgesteld aan de pers nadat hij zijn medische testen had afgelegd. Hij krijgt bij Anderlecht het rugnummer 27: "Daarmee deed ik het goed bij Al Ahly", aldus Trezeguet.

Herman Van Holsbeeck is tevreden met de komst van de Egyptenaar, al liepen de onderhandelingen niet van een leien dakje: "Het waren moeilijke onderhandelingen met Al Ahly, maar uiteindelijk heeft wat druk van de speler zelf er voor gezorgd dat wij hem kunnen huren met aankoopoptie."

Ahmed Hassan, voormalig speler van Anderlecht is opgetogen over de speler, hij stuurde zelfs een smsje naar Van Holsbeeck: "Je zal zien, hij zal beter worden dan ik.", Van Holsbeeck las het graag en hoopt dat Hassan gelijk krijgt.

Kampioenenclub

Trezeguet zelf wou ook heel graag naar Anderlecht komen: "Al Ahly is een kampioenenclub, ik wou naar Anderlecht omdat dat ook een kampioenenclub is. Het compliment van Hassan doet mij plezier, want hij is een legende in Egypte. Ik wil minsten even goed zijn als hij en iedereen hier gelukkig maken."

Arabische begeleider

Trezeguet praat voorlopig enkel Arabisch. Anderlecht nam speciaal iemand onder de arm die het Arabisch machtig is om de speler te begeleiden. "Mijn broer zal ook naar België komen om me te helpen", voegde Trezeguet daar nog aan toe, "Zo kan ik me focussen op het voetbal. Ik ben polyvalent, snel en tactisch gedisciplineerd. 



anderlecht-online forum