Trezeguet: "Ik wilde niemand kwetsen"

DINSDAG, 15 SEPTEMBER 2015, 19:33 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

DAMES - ANDERE Mahmoud Hassan biedt via sociale media, zijn excuses aan voor de foto met de gewiste vrouwen. "Mijn excuses aan alle vrouwen die zich gekwetst voelen. Ik ben gewoon veel te snel geweest."

Trezeguet postte de originele foto op zijn Instagram-account met onderstaande excuses:

“Zondag trof ik een foto aan op het internet waar supporters van Anderlecht een trui met mijn naam voor de camera’s hielden", zo schrijft hij. "Ik wilde de fans danken voor dit mooi gebaar door die foto te posten via mijn Instagram-account." 

"Ik had zelfs niet gezien dat het om een gemanipuleerd spandoek ging, laat staan dat er vrouwen uit de foto gewist waren. Toen de club mij attent maakte op de misplaatste foto, heb ik deze onmiddellijk van mijn account verwijderd."

"Laat een zaak duidelijk zijn : ik wilde niemand kwetsen. Ik ben gewoon veel te snel geweest. Ik wil langs deze weg mijn oprechte excuses aan alle vrouwen aanbieden die zich door de foto gekwetst voelen. Het was geenszins mijn bedoeling ook maar iemand te vernederen. Integendeel. Ik respecteer iedereen.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.