Hasi: "Obradovic heeft nog tijd nodig"

VRIJDAG, 18 SEPTEMBER 2015, 21:28 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Ivan Obradovic kreeg bij KV Mechelen de bijnaam "Obracadabra", alleen is daar bij Anderlecht niet veel van te zien. "Hij heeft nog tijd nodig om zich aan te passen", reageert Besnik Hasi.

Ivan Obradovic beseft zelf ook dat hij nog niet het niveau van bij KV Mechelen haalt, maar gisteren was al een stap in de goede richting: "Vandaag speelde ik misschien wel mijn beste match voor Anderlecht dit seizoen. Daar ben ik wel heel blij mee."

Overstap nog verteren

"Gisteren zag ik alvast beterschap", deelde Hasi de mening van Obradovic zelf, "Hij moet zijn overstap nog verteren, denk ik. Het is waar dat we de beste Obradovic nog niet gezien hebben. Offensief probeert hij wel, maar je ziet dat hij soms schrik heeft om op tijd terug in verdediging te zijn."

"Ik denk vooral dat we hem tijd moeten geven. Hij heeft die nodig om zich aan te passen, maar hij is een voetballer die we nodig hebben. Iemand die acties kan maken op die linkerflank. Binnen een paar weken zullen jullie die 'oude Obradovic' wel weer zien", is Hasi optimistisch. 



anderlecht-online forum