Okaka: "Een onterechte penalty"

MAANDAG, 21 SEPTEMBER 2015, 06:44 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Rond de (lichte) fout die voorafging aan de penalty, was heel wat te doen. Silvio Proto keerde de strafschop maar werd gepakt in de rebound. Iets wat de doelman afreageerde op zijn ploegmaats.

Okaka vroeg zich af of voetbal een spel voor kinderen was geworden: "Een duel schouder tegen schouder. Een onterechte penalty. Sinds wanneer is voetbal een spel voor kinderen?" 

Gefrustreerde Proto

Guillaume Gillet begreep waarom zijn doelman gefrustreerd was. Ondanks het feit dat Gillet iets te vroeg vertrok, kwam ook hij te laat om te verhinderen dat Perbet alsnog scoorde op de rebound.
 
"Proto pakte penalty maar werd alsnog geklopt in de rebound. Logisch dat hij gefrustreerd is. Ondanks het feit dat Proto zich op ons afreageerde konden we niets doen om het doelpunt te verhinderen.  Ik kon onmogelijk bij de bal, ook al was ik iets te vroeg vertrokken bij het nemen van de strafschop."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.