Vanden Stock: "Het wordt een sleutelmatch"

DONDERDAG, 1 OKTOBER 2015, 16:25 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Roger Vanden Stock blijft ambitieus en wil eerste of tweede worden in de groep. Maar dan moet er wel gewonnen worden tegen Qarabag, zowel uit als thuis.

"Monaco en Tottenham gaan hier alletwee komen winnen, dus moeten wij dat ook doen", zegt de voorzitter, "De tijd van Goethals, toen een gelijkspel op verplaatsing goed genoeg was, is voorbij. In de groepsfase telt elk punt."
"Ik geef ons een goeie kans. Als we hier niet winnen zal het sowieso moeilijk worden om eerste of tweede te worden."

Late tegengoal

De late tegengoal thuis tegen Monaco, ligt nog moeilijk bij de voorzitter: "Ik betreur die late tegengoal nog steeds. Maar het gaat wel in stijgende lijn voor ons. Hasi is stilaan tot een typeploeg aan het komen. We dwingen kansen af, al is scoren nog steeds moeilijk. In principe zijn we sterker dan Qarabag, ik ga er dan ook vanuit dat de trainer een strategie zal uitwerken om te winnen."

"Als ik de balans opmaak van onze seizoensstart geef ik ons 7 op 10. We hebben punten verloren die we niet moesten verliezen. Maar dan liever dat dan te moeten zeggen dat we punten kregen die we niet verdienden", aldus nog Vanden Stock.
  



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.