Hasi: "We waren helemaal niet goed"

DONDERDAG, 1 OKTOBER 2015, 22:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Dat Besnik Hasi 'not amused' was na de wedstrijd, is een understatement. "We brachten gewoon te weinig", geeft de coach toe, "Het is een mentale kwestie."

In de eerste helft was het treurnis troef bij het spel dat Anderlecht bracht: "We waren toen helemaal niet goed. Als we in die eerste kwartier gespeeld hadden zoals na de rust, waren we nooit op achterstand gekomen. Zelfs toen we de bal hadden, deden we er niets mee." 

Een verklaring voor het hele gebeuren had Hasi niet: "Het is een mentale kwestie. In de tweede helft konden we het wel opbrengen. We hebben na de rust zes mooie kansen gekregen en hadden er 1 of 2 van moeten benutten. Maar als je Europees zo aan een match begint en niet scoort uit zes kansen, dan verlies je. Dat is heel zuur, zeker als je ziet dat Monaco-Tottenham op 1-1 geëindigd is."

Lang wou Hasi niet blijven hangen bij de nederlaag, hij wil zich nu vooral focussen op de wedstrijd van zondag tegen KV Mechelen: "We moeten deze ontgoocheling snel doorspoelen en ons concentreren op de competitiewedstrijd van zondagavond."



anderlecht-online forum