Defour: "Het slechte veld is geen excuus"

DONDERDAG, 1 OKTOBER 2015, 22:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Steven Defour was eerlijk in zijn reactie na de wedstrijd. Ok, het veld was rampzalig, maar dat mag geen excuus zijn volgens Defour. "Qarabag heeft de ruimte gewoon veel beter benut."

"Onze verdediging stond veel te laag, waardoor Dendoncker en ik heel wat moesten lopen. Er was ook te veel ruimte op ons middenveld. Ruimte die Qarabag heel goed benut heeft. Wij lieten de bal niet genoeg gaan", is Defour eerlijk. 

"In de tweede helft ging het beter en de bal van Ezekiel was volgens mij wel over de lijn. Dat de grensrechter dat niet ziet? Dan moeten ze andere middelen zoeken. Had dat doelpunt toegekend geweest zouden we nog een andere wedstrijd gekregen hebben. De moed zou er dan terug zijn om erop en erover te gaan. Maar dat is dus niet gelukt. Het is onze eigen fout dat we verliezen", aldus de middenvelder. 

"Het is goed nieuws voor ons dat Monaco - Tottenham ook op 1-1 is geëindigd. Maar nu moeten we onze volgende thuismatch tegen Tottenham wel winnen", besluit Defour. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.