Mentaliteitsprobleem

VRIJDAG, 2 OKTOBER 2015, 10:36 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Besnik Hasi gaf het eerder al eens aan, met talent alleen kom je er niet. Gisteren stonden er drie Gouden Schoenen op het veld, maar toch kwam Anderlecht niet tot scoren. En dat kan je niet alleen op het slechte veld steken. 

Qarabag leek op papier de makkelijkste opdracht voor Anderlecht, niets bleek minder waar: "Op Europees vlak zijn er geen makkelijke matchen", repliceert Hasi onmiddellijk, "Iedereen moet zich daarvan bewust zijn. En ik benadruk, echt iedereen. Je kan dit soort wedstrijden niet alleen op basis van je talent winnen."

"Ik hoop echt dat de mentaliteit geen probleem wordt. Kwam het mentaliteitsprobleem er tegen Qarabag door onderschatting? Ik hoop echt van niet", gaat Hasi verder, "We hebben Qarabag uitgebreid gescout en ook aan de spelers laten zien dat het echt wel een goede ploeg was."

"Talent alleen is niet genoeg", herhaalt de coach nog eens, "We moeten hard werken. Maar als je niet kan scoren en de mentaliteit zit niet goed, dan heb je een dubbel probleem. Daar moeten we héél hard aan werken."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.