Hasi: "Werken aan scoringsprobleem"

ZATERDAG, 3 OKTOBER 2015, 08:03 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Dat Anderlecht een probleem heeft met scoren is al langer duidelijk. Besnik Hasi wil daar nu ook meer aan werken op training. Wie er zondag gaat spelen is nog niet duidelijk voor de caoch, eerst afwachten hoe sommige reageren op verre verplaatsing. 

"We maken nauwelijks goals uit vele kansen", geeft Hasi toe, "In onze laatste drie wedstrijden hebben we meer dan 20 kansen bijeen gevoetbald. We moeten meer scoren, daar moeten we op werken. We hebben geen spits meer als Mitrovic, dus moeten we het zelf oplossen."

Nochtans zei de Hasi dat met zijn vele spitsen, hij vertrekt van Mitrovic kon opvangen en de coach blijft ook vasthouden aan die stelling: ""We hebben nu meer mogelijkheden. Ze kunnen allemaal doelpunten maken."
"Zelfs in een wedstrijd tegen Bakoe, waar het moeilijker voetballen was geeft Okaka ons voetballend vermogen. Maar hij heeft andere kwaltieteiten dan Mitrovic. Met deze aanvallers moet het anders, maar we krijgen kansen genoeg."

Referentiematch

Paars-wit is al langer op zoek naar een referentiematch om zich aan op te trekken. "We hebben eens een keer een 4-0 nodig", zegt Hasi, "Ik hoop dat het niet in de kopjes van de spelers gaat kruipen, want dan wordt het alleen maar erger. 
Sta ons toe Besnik, om er meteen aan toe te voegen dat niet alleen de spelers een 4-0 nodig hebben. Ook de supporters zitten te wachten op goed voetbal.

KV Mechelen

Zondagavond staat de wedstrijd tegen KV Mechelen op het programma. Of er wissels komen na de lange terugreis vanuit Bakoe is nog niet helemaal duidelijk, dat beslist de trainer pas op training vandaag: "Ik wil eerst zien op training hoe de spelers reageren na de lange terugreis, nadien beslissen we pas wie er speelt."

 



anderlecht-online forum