Hasi: "Ik verwacht een reactie van de spelers"

ZATERDAG, 3 OKTOBER 2015, 15:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Besnik Hasi blikt vooruit naar de wedstrijd van morgen tegen KV Mechelen. En de coach is duidelijk, hij verwacht een reactie van de spelers. Spijtig genoeg is dat niet de eerste keer dat we dat horen dit seizoen. 

"Het wordt sowieso een moeilijke wedstrijd voor ons", begint de coach, "De slechte wedstrijd tegen Qarabag zit nog in de hoofden en ook de verre terugreis zal zijn sporen nalaten. Ik zie wel op training wie er het best gerecupeerd is voor mijn ploeg op te stellen."

"Het is niet voor het eerst dat we in deze situatie zitten", geeft Hasi toe, "Ik verwacht dan ook een reactie van de spelers tegen KV Mechelen. Het is wel positief dat we thuis spelen. Ik verwacht zondag dezelfde inzet en mentaliteit als tegen STVV, En dat gedurende een hele wedstrijd."

"KV Mechelen is een ploeg die sterk is in verdedigen, met veel gestalte. Ook fysiek staan ze erg sterk. We moeten diepgang zoeken om te kunnen scoren en de bal goed laten rondgaan", aldus nog de paars-witte oefenmeester. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.