Praet: "Dom"

MAANDAG, 5 OKTOBER 2015, 07:56 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Dennis Praet zijn gezicht stond op somber gisteren na de wedstrijd. Logisch ook, drie penalty's missen in één wedstrijd, het is een schande voor de hele ploeg. Het toont ook aan hoe weinig vertrouwen de spelers nog hebben.

"Het fluitconcert na de match deed pijn, geloof mij", gaf Praet toe. "Het is onze eigen fout. Drie strafschoppen missen dat is schandalig."

Praet had begrip voor de supporters en geeft toe dat de ploeg hen serieus in de steek heeft gelaten. "Na Qarabag waren we hen iets verschuldigd. We waren het ook onszelf verplicht om te reageren. Dat hebben we nagelaten. Ik hoopp dat ze ons geen gebrek aan inzet verwijten. Iedereen van ons heeft zich volledig gegeven, dus inzet was er. Maar er is wel iets aan de hand met de ploeg."

Vertrouwen

Het is duidelijk dat Anderlecht met een vertrouwenscrisis zit voor de goal. Als je zelfs al niet één van drie strafschoppen kan omzetten, is er iets grondig mis. "We creëren kansen maar maken ze niet af. We hebben geen vertrouwen voor de goal", geeft Praet toe. "We moeten ook veel volwassener zijn. Als je met 1-0 leidt, dan zorg je gewoon dat je de nul houdt. Maar dat doen we niet. Misschien is de interlandbreak die er nu aankomt een goede zaak", besloot Praet.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.