Hasi: "Dit begrijp ik niet"

MAANDAG, 5 OKTOBER 2015, 09:33 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Drie gemiste strafschoppen, wat een farce. Lachte Youri Tielemans nog in het vuistje bij de eerste twee gemiste strafschoppen, ook hij kon de derde niet omzetten. Besnik Hasi weet het allemaal niet meer.

"Een wedstrijd waarin je drie penalty's krijgt moet je altijd winnen", fulmineerde Hasi, "En wat Sylla daar komt doen bij die derde, begrijp ik al helemaal niet. De rangorde voor strafschoppen ligt vast, en Sylla staat niet op de lijst. Tielemans en Suarez blijven mijn vaste strafschopnemers, als ze dat zelf nog willen natuurlijk."

Engagement

Paars-wit had (terug) iets recht te zetten, maar liet dat alweer na. Toch zag Hasi een positief punt: "Ik kan mijn spelers niet verwijten qua engagement en overgave. Ze hebben er alles aan gedaan om te winnen, maar zichzelf niet beloond. Die late 1-1 én de gemiste strafschoppen, dat verwijt ik hen wel."

Kansen

En niet enkel de strafschoppen zijn een doorn in het oog. Anderlecht liet weer na om zijn kansen af te maken: "Maar als we het in het eerste kwartie afmaken, ben ik zeker dat we meer doelpunten maken. Hard werken, is het enige wat we kunnen doen", aldus nog Hasi.

Hard werken of niet, het is duidelijk dat er iets moet gebeuren. Met "als" "als" komen we er niet. Het is dringend tijd dat zowel staff als spelers zich beraden hoe het nu verder moet. Want één ding is zeker, de paarse supporters gaan dit niet blijven pikken. En wie kan hen ongelijk geven.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.