Hasi verontschuldigde zich telefonisch bij Gillet

MAANDAG, 5 OKTOBER 2015, 11:49 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Besnik Hasi deed gisteren een nogal ongelukkige uitspraak richting Jean-François Gillet over zijn lengte. Een uitspraak in volle emotie, dat geeft nu ook de coach toe, die zich al telefonisch verontschuldigde bij de goalie van KV Mechelen.

"Ik heb Jean-François Gillet gisteren niet willen kwetsen met mijn verklaring over zijn lengte. Integendeel. Jean-François keepte een formidabele wedstrijd en ik heb alleen maar respect voor hem. Hij is tenslotte een gewaardeerde international. Ik heb, op een moment van diepe ontgoocheling na de wedstrijd, willen uitleggen dat mijn spelers anders hadden moeten trappen. We hebben vanmorgen telefonisch contact gehad en heb mijn verontschuldigingen aangeboden”, laat Hasi weten op de officiële website van Anderlecht. 

"Drie strafschoppen gemist tegen een keeper van - met alle respect - 1m20, dat kan niet", was de nogal ongelukkige uitspraak van Hasi na de wedstrijd gisteren tegen KV Mechelen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.