Vandenbempt: "Vreemd dat men lachte op de bank"

MAANDAG, 5 OKTOBER 2015, 11:58 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Drie gemiste penalty's, u zal het niet vaak meemaken. Het meest vreemde van al is dan nog dat de bankzitters bij Anderlecht er blijkbaar plezier in hadden bij de missers. Ook sportjournalist Peter Vandenbempt vindt dat een zeer vreemd gegeven.

"Ik kreeg gisteren een beeld van de bank na die gemiste penalty's en daar werd wat om gelachen. Dat vind ik vreemd. Dan heb je toch niet goed begrepen waar het om draait in het profvoetbal", zegt Vandenbempt in zijn voetbalanalyse. Nu, ook op de tribunes werd wat afgelachen, dat was uit pure miserie. Dat ook dik betaalde profvoetballers er blijkbaar plezier in hebben als hun medespelers missen, dan is er toch iets serieus mis, me dunkt.

Trainer en supporters

Vandenbempt nam het in zjin analyse ook wel op voor Hasi: "In de zone van de waarheid loopt het wel pijnlijk fout. Als je dat allemaal ziet, dan vind ik het toch ongelooflijk dat de trainer weer onder vuur komt te liggen; ook al is het voetbal goed. Dat is helaas één van die vele domme wetten in het voetbal."

"Het helpt overigens niet, als supporters al na tien minuten beginnen te fluiten, zoals gisteren", gaf Vandenbempt nog een sneer naar de paars-witte supporters.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.