Hasi: "31 kansen in drie wedstrijden"

VRIJDAG, 16 OKTOBER 2015, 17:32 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Ondanks het feit dat Anderlecht problemen heeft om te scoren, speelt het de laatste wedstrijden helemaal niet slecht. En dat positief punt wil ook Besnik Hasi onthouden: "We creeërden de laatste 3 matchen, 31 kansen, de penalty's niet bijgerekend."

De coach had dus wat mentaal oplapwerk voor de boeg de voorbije interlandbreak. Het was ook de ideale tijd om aan het scorend vermogen te werken: "We werken daar elke week aan."

"We moeten nu vooral het positieve onthouden", ging Hasi verder, "We hebben de laatste week veel geanalyseerd. We hebben de laatste drie matchen 31 kansen gecreëerd. Eens die worden afgewerkt, zal het enkel crescendo gaan. Op training hebben we ook enkele oefeningen gedaan om het vertrouwen op te krikken."

Zwaar programma

Anderlecht staat voor een zware week, te beginnen met zondag tegen Zulte-Waregem. Verder is er ook nog de Europa League wedstrijd thuis tegen Tottenham en de topper thuis tegen Club Brugge. Maar volgens de coach staan de spelers te popelen om eraan te beginnen. 

"We hebben een zwaar programma maar we zijn er klaar voor. Iedereen staat scherp om zich te bewijzen. Het kan voor ons niet snel genoeg beginnen. Ik zal pas tevreden zijn als we de komende drie wedstrijden ook winnen en als het voetbal ook goed blijft", aldus nog de coach. 

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.