Defour: "Ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen"

ZONDAG, 18 OKTOBER 2015, 21:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Meerdere supporters moeten wellicht even gestopt zijn met ademhalen toen de penalty gefloten werd. Maar Steven Defour zette hem feiloos om. Hij twijfelde ook niet en stond als eerste achter de bal om hem te nemen. 

"Ik stond nummer 1 op de lijstje van penaltynemers", zegt Defour, "Ik heb dan ook mijn verantwoordelijkheid genomen." Defour beseft dat de penalty een kantelpunt in de wedstrijd was: "Het was een belangrijk moment in de wedstrijd. Daarna hebben we gewoon kunnen uitspelen."

Mentaal

Ook Besnik Hasi was een tevreden man, hij zag de kansen eindelijk beloond worden met doelpunten: "Ik ben tevreden dat we vier keer scoren, want de voorbije weken creëerden we wel veel kansen, maar maakten we ze niet af.

"En natuurlijk ben ik ook blij dat we een penalty omzetten", gaat de coach verderd, "We hebben erop getraind deze week, maar ik blijf erbij dat het vooral een mentale kwestie is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.