Spurs-Belgen verrast door gretig Anderlecht

VRIJDAG, 23 OKTOBER 2015, 09:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Het was gisteren ook uitkijken naar Rode Duivels Toby Alderweireld, Moussa Dembélé - die een staande ovatie kreeg bij zijn wissel - en Jan Vertonghen. De ontgoocheling was groot bij de Belgen na het puntenverlies bij paars-wit. "Anderlecht wilde meer winnen dan ons", aldus Dembélé.

De meningen over het puntenverlies waren verdeeld onder de Spurs Belgen. Dembélé gaf toe dat Tottenham misschien Anderlecht wel onderschat had. Vertongen en Alderweireld wilden zover niet gaan.

Jan Vertonghen:"Vanaf moment dat Anderlecht scoorde kantelde de match. Dat doelpunt kwam uit het niets. We hadden nochtans de controle over de wedstrijd. Alleen hebben we zélf nagelaten om de wedstrijd te beslissen. Dat maken we de laatste tijd wel vaker mee."

Toby Alderweireld:"Deze nederlaag is onze eigen schuld, de ontgoocheling is enorm. We hebben de kansen gehad om er 0-2 of 0-3 van te maken, maar hebben dat niet gedaan. Als je die kansen niet afmaakt, dan weet je dat je in de problemen gaat komen als er een tegendoelpunt valt. Toen de gelijkmaker viel is Anderlecht ook gretiger beginnen voetballen. Wij hadden dan weer een gebrek aan scherpte voorin. We willen deze nederlaag vooral zo snel mogelijk vergeten."

Moussa Dembélé:"Misschien hebben we het te gemakkelijk opgepakt. We hadden onze ploegmakkers nochtans gewaarschuwd voor Anderlecht. Maar blijkbaar hebben we ons toch nog mispakt."

Al wilden Vertongen en Alderweireld niets weten van onderschatting: "Van onderschatting is geen sprake. Anderlecht heeft gewoon een heel sterke ploeg. Wij zijn helemaal niet verrast door hun niveau. Chapeau!", waren de twee vol lof.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.