Najar en Suarez trainen opnieuw

VRIJDAG, 23 OKTOBER 2015, 18:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - WEDSTRIJDEN Andy Najar heeft vrijdag de individuele trainingen hernomen. Morgen sluit hij aan bij de groep, maar zondag zal pas beslist worden of hij inzetbaar is tegen Club Brugge. Matias Suarez heeft na twee weken uitzieken zich terug aangesloten bij de groep. De topper komt wellicht te vroeg voor de Argentijn. 

"Het geval van Suarez moeten we nog eens bekijken. Hij is nog maar pas terug na een lange blessure, het is dus geen alledaags geval. Momenteel verloopt alles positief, hij speelt wedstrijden op training en traint ook gewoon mee", legt Besnik Hasi uit.

Medisch consult te Barcelona

Tijdens de interlanbreak kreeg Suarez vier dagen verlof om op medisch consult te gaan te Barcelona: "Hij was al ziek toen hij vertrok en bij terugkomst was hij dat nog steeds. Het is de periode van verhoudheden, dus vreemd is het niet. Er zijn trouwens meerdere spelers die ziek zijn", aldus Hasi. 

"Belangrijk is dat hij geen last meer heeft van de knie en ook fysiek is hij in orde. We geven hem de tijd om terug naar zijn beste vorm toe te groeien. Iedereen weet dat als Mati op 80% van zijn optimale niveau zit, hij terug op het veld staat", besluit Hasi. 

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.