Hasi: "Hij verdiende een tweede kans"

ZONDAG, 25 OKTOBER 2015, 19:33 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Dodi Lukebakio mocht het laatste kwartier invallen. En hij toonde onmiddellijk dat hij die tweede kans meer dan waard is. We zagen enkele mooie klasseflitsen van de 18-jarige. "Ik wou hem vandaag absoluut laten invallen", zegt Besnik Hasi. 

Begin deze week mocht Dodi opnieuw meetrainen met de A-ploeg. De Congolees had de boodschap begrepen toen hij na de zomerstage opnieuw naar de U21 vloog en zette deze keer zijn beste beentje voor.

"Dodi heeft zijn kans gekregen in de voorbereiding. Als je als 17-jarige vijf keer te laat komt, ben je nog niet klaar. En daarom stuurden we hem terug naar de U21. Dat was geen straf, maar hij moest tonen dat hij klaar was", legt de coach uit, "De laatste weken was hij goed en beslissend. En daarom was hij erbij."

Dodi liet onmiddellijk zien waarom hij die kans gekregen heeft met enkele mooie acties:  "Of hij nu bij de U21 speelt of in de Champions League, zijn acties zal hij altijd maken", aldus nog Hasi. 

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.