Hasi: "Dit doet deugd"

ZONDAG, 25 OKTOBER 2015, 19:44 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Een meer dan tevreden Besnik Hasi na de topper tegen Club Brugge. Maar de coach weet dat er nog veel werk is. "We zijn nu leider, maar dat betekent weinig. We moeten op dezelfde weg blijven verder werken", aldus Hasi. 

Een week geleden luidde de opdracht: drie keer winnen. Vandaag kunnen we zeggen: opdracht volbracht. "Dit doet heel veel deugd", gaf de coach toe, "We hebben veel kwaliteit getoond in de afgelopen matchen."

Al is er altijd ruimte voor verbetering, dat ziet ook de coach: "Ook vandaag begonnen we heel goed, maar na de 1-0 kropen we terug. We hadden een beetje geluk dat we meteen na de pauze opnieuw konden scoren, en ook de derde goal volgde al snel. Nadien konden we de wedstrijd controleren, al kwam Club wel nog opzetten."

Stefano Okaka

Ook Stefano Okaka pikte weer zijn goaltje mee en komt zo mee aan de leiding voor de Gouden Stier: "Hij komt nu veel meer in de zestien waar hij dat vroeger minder deed. Hij is aanwezig en zo is hij in korte tijd heel belangrijk geworden voor ons", aldus nog Hasi.  



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.