Vancamp: "We kunnen finale halen"

WOENSDAG, 28 OKTOBER 2015, 11:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - INTERVIEWS Jorn Vancamp scoorde op het WK voor U17 al één keer. Vandaag wordt de aanvaller 17 jaar en dat wil hij passend vieren: met een overwinning. "Want hoe meer ik mijn familie mis, hoe beter."

"Het was een speciaal gevoel om de score te openen", vertelt Vancamp op de website van de FIFA. "Als je dit kan doen in de kleuren van je land, is het nog specialer. Dat is iets om later aan mijn kinderen te vertellen."

De jonge Duivels verblijven inmiddels een drietal weken in Chili. "We hebben hier alles wat we nodig hebben, zelfs een PlayStation. Toch begin ik mijn familie steeds meer te missen. Maar dat is goed, want dit betekent dat we al lang hier izjn. Hoe meer ik ze ga missen, hoe verder we zullen raken. Ik wil dus nog wel even wachten."

Hoe lang hoopt Vancamp nog te blijven? "We moeten dit toernooi wedstrijd per wedstrijd bekijken, maar we willen zo ver mogelijk raken. Ik denk dat we de finale kunnen halen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.