Peeters: "Het was bibberen tot de laatste seconde"

MAANDAG, 7 DECEMBER 2015, 18:32 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - INTERVIEWS René Peeters was een opgelucht man toen het laatste fluitsignaal weerklonk in de terugwedstrijd, in kader van de Youth League, tegen Servette FC. Na dertig minuten stond paars-wit al 0-2 achter. Iets voor rust maakte Samy Bourard er 1-2 van.

"Het was niet simpel, we hebben afgezien. We stonden nogal vlug 0-2 achter", overloopt Peeters de wedstrijd, "We hebben op de juiste moment het verschil kunnen verkleinen, in de tweede helft konden we dan op gelijke hoogte komen. Vervolgens hebben we een paar keer de kans gehad om de wedstrijd te beslissen, maar we hebben die kansen niet gegrepen waardoor het tot op de allerlaatste seconde spannend bleef."

Wat zijn de doelstellingen voor de toekomst ?

"Vorig jaar zijn we tot in de halve finale geraakt, nu gaan we voor de finale...Nee, nee, serieus nu....In de volgende ronde staat ons een ploeg van een andere klasse te wachten, niveau Champions League. Er staat ons thuis denk ik nog een mooie affiche te wachten", besluit Peeters.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.