Pinto als vervanger Gillet?

DINSDAG, 22 DECEMBER 2015, 07:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Nu Guillaume Gillet aan de uitgang staat, moet Anderlecht dringend op zoek naar een rechtsback. Het scoutte daaromtrent al Ivo Pinto van Dinamo Zagreb, maar ook Mehdi Carcela zou al gescout zijn door paars-wit.

De Portugees Ivo Pinto, ligt nog tot 2017 vast bij Dinamo Zagreb, er zou ook al een bod binnen gekomen zijn op de speler, maar dat zou niet van Anderlecht komen. Paars-wit wil maximaal drie miljoen euro betalen voor Pinto.

Mehdi Carcela

Paars-wit zou ook een scout gestuurd hebben naar Benfica om er Mehdi Carcela te scouten. Maar de club beseft dat het heel moeilijk wordt om hem te huren van Benfica en is dan ook niet de eerste keuze bij Anderlecht.
Wij kunnen ons voorstellen dat dit nieuws ook niet op gejuich zal onthaald worden bij de paars-wit supporters. Na de kwakkelende prestaties van de club is opnieuw een ex-speler van Standard, het laatste waar de fans zitten op de wachten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.