Hasi: "Als de wil er niet is, kun je niet winnen"

DONDERDAG, 24 DECEMBER 2015, 09:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Het lukt Anderlecht maar niet om een paar matchen op rij hetzelfde niveau aan te houden. Besnik Hasi weet het ook niet meer: "Als de wil er niet is om te winnen, dan win je niet. Dan mag je nog zoveel theorie geven."

Het was een flauw aftreksel van de ploeg tegen Brugge, die gisteren op het veld stond tegen Lokeren. Anderlecht slaagt er maar niet in om zich meerdere matchen op rij op te laden en voluit voor de winst te gaan. 

Besnik Hasi zit ook stilaan met de handen in het haar: "Dat er niet zoveel druk werd gezet als op Brugge, daar kan ik nog begrip voor opbrengen. Maar dat er geen snelheid of wil was om te winnen, dat is onbegrijpelijk."

"We mogen al bij al blij zijn dat we een punt gepakt hebben, meer verdienden we niet. We hadden dé kans om eens een reeks van overwinningen neer te zetten en dat is wéér niet gelukt", zucht de coach, "Waar het aan ligt? Moest ik dat weten ik zou allang ingegrepen hebben. Ik heb alles al geprobeerd", aldus nog Hasi. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.