Canesin: "Ik wil terugkeren, maar niet nu"

WOENSDAG, 6 JANUARI 2016, 08:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Vorige week schreef een Waalse website dat Anderlecht Fernando Canesin zou willen terughalen. Oostende wil de Braziliaan niet laten gaan, maar terugkeren zou voor Canesin wel een droom zijn, zo geeft hij toe.

"Ik hoorde niets van Anderlecht", stelt Canesin in Het Laatste Nieuws meteen erg duidelijk. "Toen ik tijdens de kerstvakantie in Brazilië was, smeekten fans me via Twitter om terug te keren. Op dit moment weet ik echter van niets."

"Anderlecht zit wel nog steeds in mijn hart. Ze openden voor mij de poort naar Europa", geeft de Braziliaan aan. "Ik zou graag terugkeren, maar nu is het niet het geschikte moment. Na het seizoen? Wie weet."

Met huidig Anderlecht-coach Besnik Hasi heeft Canesin een goede band. "Als assistent heeft hij altijd in mij geloofd. Toen ik me slecht voelde omdat ik onder John van den Brom amper speelde, heeft hij veel met mij gepraat. We hadden een erg goede vertrouwensband. Eigenlijk wilde ik nooit bij Anderlecht vertrekken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.